Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Imagini incredibile: Grindina a făcut prăpăd în Sălaj. Gheața a distrus parbrize, acoperișuri și culturi agricole

Publicat

Grindina a făcut prăpăd în Zalău, marți după-amiaza, bucățile de gheață căzute din cer fiind de dimensiunea unei mingi de golf. Mai multe acoperișuri au fost avariate și  parbrizele mașinilor au fost sparte în urma unei căderi de grindină în județul Sălaj, care s-a aflat sub avertizare Cod roșu, emisă de ANM potrivit Romania24.ro

Localnicii spun că dintr-o dată cerul s-a întunecat, apoi au început să cadă bucăți mari de gheață care au rupt totul în cale și au făcut un zgomot infernal.

grindina

„Au fost șapte apeluri pentru căderi de grindină de dimensiuni mici, medii și mari. Au fost semanalate pagube la acoperișuri, locuințe, parbrize sparte la mașini. Se face o evaluare a situației”, a declarat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Autoritățile au făcut apel la locuitori să evite deplasarea în aer liber pe perioada în care a fost în vigoare Codul roşu de grindină.

Mai multe localități din județul Sălaj au fost marți sub avertizare Cod roșu, de grindină, descărcări electrice și averse, emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax