Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini inedite cu lupi, în plină iarnă, surprinse în Parcul Natural Apuseni, de camerele de supraveghere

Publicat

Imagini din plină iarnă în Parcul Natural Apuseni, cu lupi în zona împădurită, au fost surprinse de camerele de supraveghere din zona administrată de Romsilva.

Sunt scene rare, surprinse în imagini, cu animalele sălbatice, în mediul lor natural.

”Lupi surprinși pe camerele de monitorizare.

Puţine mamifere sunt atât de loiale şi de puternic ataşate de grupul din care fac parte, precum lupul. Spre deosebire de alte canide, ca de exemplu vulpile sau coioţii, lupul, de obicei, există pentru haita sa.

În cadrul haitei, lupii îşi vor demonstra în mod constant rangul pe care îl deţin. Când doi lupi dintr-o haită se întâlnesc, cel care are rangul superior, va manifesta , faţă de cel din rang inferior, un comportament agresiv şi încredere prin ridicarea cozii, îndreptarea urechilor spre înainte, ridicarea buzei superioare, într-un rânjet, şi încercarea de a părea cât mai mare şi ameninţător posibil”, precizează administratorii Parcului.

RNP Romsilva – Administrația Parcului Natural Apuseni R.A. gestionează aria naturală protejata de interes național Parcul Natural Apuseni împreună cu trei arii naturale protejate de interes.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax