Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini ȘOCANTE cu MOMENTUL IMPACTULUI în accidentul de pe A1, în care au murit 4 oameni

Publicat

Imagini cu accidentul de sâmbătă, de pe autostrada A1, în care  patru persoane și-au pierdut viața, au fost surprinse de un șofer cu camera de bord. Filmarea surprinde  momentul impactului violent dintre cele trei mașini. Tragedia s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, pe sensul de mers Deva – Sebeş. 

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 70 de ani, din Petroşani, care a circulat cu autoturismul pe contrasens aproximativ doi km, moment în care s-a lovit de un alt autoturism şi o autoutilitară înmatriculată.

Patru persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident deosebit de grav produs sâmbătă dimineaţa pe A1 Deva-Sebeş. O maşină care circula pe contrasens a lovit un autoturism şi o autoutilitară. Traficul rutier fost blocat pentru aproximativ 3 ore  pe sensul către Sebeş (între Deva şi Simeria) şi a fost deviat pe DN7, în zona Simeria.

VEZI: VIDEO- FOTO: ACCIDENT MORTAL pe A1, Deva-Sebeş, după ce o maşină a intrat pe CONTRASENS. PATRU persoane decedate

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax