Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini șocante pe Transfăgărășan. O fetiță hrănește un urs din mână

Publicat

Dragostea faţă de animale le-a dat impuls periculos unor turişti care au văzut un pui de urs pe Transfăgărăşan. Un tată şi fiica lui, care nu pare să aibă mai mult de 10 ani, hrănesc animalul sălbatic aproape din palmă.

Imaginile şocante au fost surprins în judeșul Argeș și mai apoi postate pe Facebook. În filmare se vede cum copila, însoţită de un adult, intenţiona să mângâie animalul.

Dacă la copilă entuazismul poate fi înţeles, adultul, însă, nu are nicio scuză pentru că şi-a pus fata în pericol. Din fericire, sălbăticiunea nu a devenit agresivă, dar biologii ne avertizează încă o dată că fiarele pot să atace oricând şi că nu trebuie să ne apropiem de ele indiferent cât de blânde ar părea.

Luni după-amiaza, un băiat de 15 ani din localitatea Casinul Nou, județul Harghita, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc cu multiple răni, după ce a fost atacat de un urs. Un alt atac a avut loc în Harghita la sfârşitul săptămânii trecute, când o femeie în vârstă de 29 ani, din Siculeni, mamă a şase copii, a fost rănită de un urs în timp ce se afla la cules de ciuperci.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax