Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini tulburătoare din casa groazei din Dej. Unde era ținut de mama și bunică copilul de 9 ani, mâncat de viu de viermi

Publicat

YouTube video

Un caz de nepăsare ”amestecată” cu o cruzime greu de înțeles din partea unei mame, dar și din partea unei bunici a șocat în ultimele zile opinia publică din toată țara. 

Este vorba despre băiatul de 9 ani, din Dej, care a fost ținut în pat, în agonie, timp de trei săptămâni cu răni adânci care au fost năpădite de viermi și muște.

Într-un târziu mama copilului a sunat la 112, dar băiatul era în comă, stare în care se află și acum la câteva zile după ce a fost găsit de medici într-un focar de infecție. 

Reporterii de la dejeanul.ro au mers la adresa unde copilul a fost ținut în condiții infecte. Ce au găsit la fața locului este greu de acceptat pentru o societate aflată în anul 2020. Mai mult, au stat de vorbă cu bunica minorului care cu foarte multă normalitate a explicat ce a pățit și cum a fost tratat acesta. 

Atenție imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Un apartament năpădit de gunoaie, din podea și până în tavan, stive de haine și cutii aruncate la întâmplare, asta e imaginea găsită de reporteri. Potrivit publicației, în apartamentul respectiv locuiau mama, iubitul acesteia, bunica și copilul în cauză.

În focarul de infecție, copilul de 9 ani trăia alături de cei trei. Potrivit buncii acesta lua un tratament pentru tulburări de comportament (prescris de un psihiatru) și nu își suporta mama. De asemenea avea și stări violente față de cei din jurul său, stări pe care bunica spune că au început să apară după ce mama a început relația cu noul ei iubit.

”Zicea că îl mănâncă”

Asta spunea bunica când copilul de 50 de kilograme la 9 ani nu se ridica din pat de zile bune. Mai mult de atât, șocant este faptul că minorul nici la baie nu a mai mers și și-a făcut nevoile fiziologice în pat, mai povestește bunica, fără a emite vreun sentiment de durere.

După trei săptămâni de agonie, mama a sunat la 112. Până să vină salvarea bunica a declarat că ”am tăiat hainele de pe el și l-am spălat cât de cât”.

Când a fost găsit de medicii de pe ambulanță, băiatul era plin de răni infectate și “ciuruite” de viermi, pe spate, abdomen și coapse, iar sub feșe avea o plagă lungă de câțiva centimetri și extrem de adâncă, loc în care medicii cred că efectiv a plesnit carnea pe el din cauza infecțiilor.

Ce spun medicii: Infecţie generalizată, toate organele sunt afectate

„A fost dus în cursul după-amiezii de ieri în stare gravă, necesitând suport respirator, secundar sepsis, cu leziuni multiple la nivelul tegumentelor. A fost internat în secţia de terapie intensivă şi necesită în continuare măsuri de îngrijire de nivel terapie intensivă.

Date fiind multitudinea de leziuni tegumentare, a fost solicitată asistenţa socială şi medicina legală. Ei sunt cei care vor decide dacă acest copil a fost crescut sau nu în condiţii care au putut duce la aceste leziuni. Practic, are leziuni pe tot corpul. Infecţia este generalizată şi are ca sursă pielea.

Sepsisul înseamnă că toate organele sunt afectate”, a declarat pentru cluj24.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului de copii Cluj, Daniela Dreghiciu.

Copilul se află la spital în stare gravă, iar mama a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este cercetată pentru  rele tratamente aplicate minorului și pentru tentativă de omor.

Rănile vor fi analizate și de medicii legiști, pentru a se stabili cu exactitate proveniență acestora, fiind luată în considerare și o eventuală oparire accidentală cu lichid, însă ignorată de adulții care ar fi trebuit să îl îngrijească.

sursă: dejeanul.ro, cluj24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    luni, 27.07.2020 at 14:09

    unde-i coalitia pentru familie? Evlaviosii care-si dau ochii peste cap? NU oricine poate sa faca copii si mai ales sa-i creasca….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax