Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: Îmbulzeală și țipete pentru o șaorma gratis la deschiderea unui fast food în Blaj. Zeci de tineri s-au înghesuit la intrare

Publicat

S-au împins și aproape s-au călcat în picioare pentru o shaorma gratis. S-a întâmplat la deschiderea unui fast-food din Blaj, marți, 20 septembrie. 

Totul a plecat de la o postare pe Facebook, într-un grup dedicat celor din Blaj. ”Mâine, 20 septembrie, deschidem la ora 14.00, o șaroma gratis”, acesta a fost mesajul postat de cei care au deschis fast food-ul din Blaj. 

La ora 14.00, la intrarea în fast food erau zeci de oameni care așteptau deschiderea locației. Mare parte dintre cei care au stat la coadă par a fi elevi ieșiti de la ore.

Când ușa a fost deschisă, mai multe persoane se auzeau cum țipau în fundal și se grăbeau să prindă o șaorma gratis.

Mai multe video-uri au fost făcute publice, în care se vede aglomerația de la ușă, coada de oameni care așteptau să primească o șaorma gratis, dar și momentul în care ușa se deschide.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax