Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO Imperiul Leilor: O tânără din Cugir, care a înființat un brand de lenjerie intimă, a primit o finanțare de 50.000 de euro

Publicat

Angela Filimon, o tânără din Cugir care a pornit în 2018 brandul de lenjerie intimă „Delicate Lace”, a participat marți seara la emisiunea Imperiul Leilor de la PRO TV. Aceasta a reușit să impresioneze și să primească o finanțare de 50.000 de euro pentru 30% din companie. 

Brandul „Delicate Lace” este o poveste de familie în care sunt implicate trei generaţii de femei: bunica, mama și fiica. Absolventă a Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, Angela Filimon a lucrat după terminarea facultăţii în domeniul hotelier. Ulterior, aceasta a fost senior buyer în cadrul unei multinaţionale din Alba timp de cinci ani.

Ideea de a lansa o afacere axată pe lenjerie intimă a venit dintr-o nevoie pur personală, la acel moment fiind puţine opţiuni locale care să răspundă propriilor standarde ale antreprenoarei.

„Delicate Lace a prins contur în anul 2018 și s-a transformat treptat într-o afacere de familie. Am pus bazele acestui proiect împreună cu mama mea, cu care lucrez și îmi pun în aplicare toate ideile. Ne-a ajutat și bunica mea, pentru un produs pe care l-am avut într-o colecție anterioară, pe care am avut aplicată o dantelă realizată 100% de către noi.

Pentru a putea scala businessul am început o colaborare cu o fabrică de specialitate din zonă. Ne dorim să avem o întreagă colecție cu lenjerie care are aplicată dantelă manuală. (…)

Cel mai mult am nevoie de o persoană cu conexiuni, care să mă ajute să mă dezvolt mai mult decât până acum”, a spus tânăra de 35 de ani, la Imperiul Leilor.

Angela Filimon le-a oferit „leilor” 30% din companie pentru o finanțare de 50.000 de euro.

„Putem să încercăm împreună să te ghidăm înspre o zonă safe, în care tu să câștigi și de care noi să fim mândri. Pentru că noi asta ne dorim, nu neaparat să facem un profit acum, pentru că chiar ești un start-up. Sunt de acord să încercăm să facem un antreprenor serios din tine. Acceptăm procentele de 30% pentru 50.000 de euro așa cum ai spus tu”, a spus Cristina Bâtlan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax