Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Inaugurare cu fast și tăiere de panglică la noua clădire a școlii din Căpud. Investiție de peste 850.000 de lei

Publicat

YouTube video

Primăria din Teiuș a inaugurat marți, 11 iunie, noua clădire modernizată a școlii primare din satul Căpud.  În aceeași zi cu serbarea de final a anului școlar 2018-2019, primarul din Teiuș, Mirel Hălălai, alături de fratele său, prefectul de Alba, Dănuț Hălălai, au tăiat panglica și au inaugurat noul spațiu destinat activităților școlare.

 capud

Pentru o localitate în care accesul se face cu brudina, până la terminarea noului pod care va face legătură între Teiuș și Căpud, investiția în valoare de aproximativ 860.000 de lei înseamnă o oază de normalitate și o șansă la educație pentru viitoarele generații de elevi.

capud2

Ceremonia de inaugurare a fost precedată de o serbare susținută de elevii claselor care tocmai se pregătesc să termine cei patru ani de școală gimanzială.

Pe lângă săli de curs și grupuri sanitare în incinta clădirii, în școală mai există și o expoziție etnografică.

capud 4

Lucrările de modernizare a școlii au început în toamna anului trecut și au fost terminate în urmă cu o săptămână. Din cei aproximativ 860.000 de lei, 40% au fost oferiți de către Guvernul României prin programul PNDL II și 60% de către Primaria orașului Teiuș.

capud 5

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax