Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE VIDEO: Încătușare cu scandal pe o stradă din Săsciori. Imagini cu doi polițiști care se chinuie să imobilizeze un bărbat

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHdmUiww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O intervenție a polițiștilor la Săsciori s-a transformat într-un scandal în toată regula, pe una dintre străzile localității.

În imagini se poate observa cum un bărbat este căzut la pământ și doi agenți de poliție se chinuie să-l încătușeze, însă motivele intervenției nu sunt foarte clare.

În timp ce polițiștii se chinuie să îl imobilizeze pe bărbat, o femeie urlă din toate puterile, iar un alt bărbat îi roagă pe polițiști să îl lase în pace pe cel căzut la pământ.

La un moment dat, bărbatul este ridicat, încătușat la o mână, iar mai mulți localnici urmăresc scena.

Imaginile au fost postate joi pe rețeaua de socializare, însă deocamdată nu este clar când a avut loc incidentul.

Precizări de la IPJ Alba

UPDATE: După publicarea imaginilor în ziarul Alba24, Inspectoratul Județean de Poliție Alba a făcut următoarele precizări: „La data de 31 octombrie 2019, polițiștii din Săsciori au intervenit la un eveniment semnalat prin 112, privind neînțelegerile create de modul de utilizare a unui teren.

La fata locului s-a prezentat un bărbat care a provocat scandal și care a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost imobilizat și condus la sediu.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional pentru provocare de scandal, refuz de legitimare și împiedicarea organelor de poliție de a lua măsurile legale conform legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Conducerea IPJ Alba a dispus verificarea tuturor aspectelor referitoare la acest eveniment.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax