Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO INCENDII de vegetație la Seușa: Localnicii bănuiesc că sunt puse intenționat

Publicat

Două incendii de vegetație au izbucnit duminică seara, în jurul orei 21.00, în satul Seușa. În ultima perioada mai multe incendii de acest fel au izbucnit și sătenii dar și autoritățile locale spun că incendiile ar fi puse intenționat.

Un incendiu se manifestă pe dealul din spatele bisericii din localitate. Al doilea incendiu a fost observat când pompierii voluntari s-au dus să stingă primul incendiu.

La fața locului intervin pompierii voluntari din Ciugud pentru stingerea focului.

Cel mai recent incendiu a avut loc fix în urmă cu o lună, în data de 6 februarie, tot într-o duminică. După incendiul de atunci autoritățile locale au scris pe Facebook că așteaptă ca oamenii legii să își facă datoria.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO: Încă un incendiu de vegetație la Seușa. A doua seara când pompierii voluntari din Ciugud se luptă cu focul

”Așteptăm reacția fermă a autorităților competente pentru identificarea și pedepsirea persoanei/persoanelor care au pornit incendiul și care, de câțiva ani, terorizează comunitatea din Seușa” au scris aceștia după ultimul incendiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax