Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: INCENDIU la Alba Iulia: O clădire din centrul orașului, în care se adăpostesc oameni ai străzii a luat foc

Publicat

Un incendiu a izbucnit marți, în jurul orei 16.40, în centrul orașului Alba Iulia, în spatele Tribunalului Alba. Incendiul a izbucnit la o clădire abandonată, unde se adăpostesc oameni ai străzii pe perioada sezonului rece.

La fața locului au intervenit pompierii din Alba Iulia cu o autospecială.

Din primele informații de la fața locului, focul se manifesta în interiorul clădirii.

Zona în care s-a produs incendiul este cunoscută ca fiind una frecventată de oameni ai străzii. Nu de puține ori au fost cazurile în care aceștia au fost violenți cu vânzătoarele magazinelor din zonă, sau cu oamenii care tranzitează parcul din fața Casei De Studenți.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 13.12.2022 at 18:17

    Este al treilea incendiu mai serios din toamna asta. Vina o poartă PRIMARUL, care a fost şi el o dată la faţa locului şi a dat nişte indicaţii. Dar cei care le-au primit au făcut-o în dorul lelii, au făcut ceva curăţenie şi cam atât.Trebuiau demolate toate construcţiile, cum s-a promis, dar trâtorii şi-au spus că nu mai vine primarul să vadă. Şi aşa este. Lucru făcut de-a moaca.Şi în continuare tot aşa va fi, ei tot acolo se vor aciuia, şi iar o luăm de la capăt.Luate buletinele, văzut care le sunt domiciliile şi pe banii Primărie duşi acolo. Şi ăştia nu mai vin înapoi, cum s-a întâmplat cu cei de la Columna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax