Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Incendiu la un spital din Bihor. Doi pacienți din salonul care a luat foc sunt răniți, ceilalți au reușit să se autoevacueze

Publicat

Un incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la un salon al Secției de Pneumologie al Spitalului Orășenesc Aleșd. Potrivit ISU Crișana un pacient a suferit arsuri, iar altul a fost intoxicat cu fum. Restul persoanelor aflate în salonul care a luat foc au reușit să se autoevacueze.

Incendiul ar fi izbucnit într-un salon al spitalului unde a luat f0c salteaua unui pat. Nu se cunosc deocamdată cauzele incendiului.

Potrivit unui mesaj transmis de maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana Bihor, evenimentul a fost sesizat puțin după miezul nopții.

ISU Crișana: Incendiul a fost lichidat în 15 minute

„La ora 00.06, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un salon al Secției de pneumologie a Spitalului Orășenesc Aleșd. Echipajele de pompieri au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 15 minute. Din salonul afectat de incendiu, personalul spitalului a evacuat doi pacienți, alte cinci persoane autoevacuându-se în momentul producerii evenimentului”, a transmis reprezentantul ISU Crișana.

Aceasta a precizat că la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd cu o ambulanță SMURD de tip B2 și două autospeciale de stingere, pompierii Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

YouTube video

Incendiu la Spitalul din Aleșd: În ce stare sunt pacienții răniți

Pompierii militari paramedici și echipajul de terapie intensvă al SMURD Oradea au acordat îngrijirile necesare celor doi pacienți evacuați, din care unul a suferit arsuri la nivelul gambei, iar celălalt s-a intoxicat cu fum, transportându-i ulterior la UPU Oradea.

Pagubele materiale înregistrate în urma producerii evenimentului au constat într-un pat și o saltea. Cauza și împrejurările determinante ale incendiului sunt în curs de cercetare.

Imagini ISU Crisana

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax