Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Început promițător al fotbalistului din Aiud, Andrei Cordea, în SuperLiga României. Și-a servit decisiv coechipierul

Publicat

Aiudeanul Andrei Cordea debutează cu dreptul în noua ediție a SuperLigii României și oferă prima pasă decisivă a sezonului.

Cordea dă drumul numărătorii contribuțiilor decisive încă din prima etapă a noului sezon competițional și contribuie la victoria FCSB-ului în fața celor de la FCU Craiova 1948.

Introdus la pauză în locul lui Florinel Coman care suferise o ușoară accidentare, Andrei Cordea îl servește decisiv pe Malcom Edjouma pentru a majora diferența la 3-0 în favoarea oaspeților.

La finalul celor 90 de minute de joc, tabela stadionului din Turnu Severin a arătat scorul de 3-1 în favoarea FCSB-ului.

YouTube video

La numai 15 minute de la intrarea sa în teren, fotbalistul din Aiud primește de la David Miculescu o pasă peste linia de apărare adversă, preia balonul și își depășește cu lejeritate adversarul direct, urmând să trimită mingea „în gura porții” de unde francezul Edjouma îndeplinește o formalitate și înscrie.

Având în vedere componența actualului lot al FCSB-ului, Cordea are o concurență puternică pentru postul de titular în atacul roș-albaștrilor, luptându-se pentru acesta cu fotbaliști precum Alexandru Băluță, David Miculescu sau Octavian Popescu.

În precedenta ediție a SuperLigii României, Andrei Cordea a înscris 7 goluri și a livrat 3 pase decisive în cele 37 de partide în care a pășit pe teren.

foto: Facebook/ Andrei Cordea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax