Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Incident la Alba Fest. Mai multe persoane au făcut scandal în fața scenei. Jandarmii au intervenit și le-au scos din mulțime

Publicat

Un  incident a avut loc la Alba Fest, duminică 2 iunie, în ultima seara de concerte, la Alba Iulia. 

Din câte se pare ar fi vorba despre un grup de patru-cinci persoane care au provocat un scandal în Piața Cetății, în timpul concertelor. 

La un moment dat, mai mulți jandarmi au intervenit din partea dreapta a scenei și au extras mai multe persoane din public. Jandarmii au intervenit înainte ca Feli, cântăreața din Sebeș să urce pe scena din Alba Iulia.

Pe videoul suprins într-o mare marea de mulțime, una dintre persoanele scoase de jandarmerie in afara publicului a spus că nu are nici o vină, în timp ce alta a spus că nu a făcut nimic.


Parte dintre cei care au fost scoși din mulțime de jadarmi par a fi persoane foarte tinere. De asemenea condusă de către jandarmi este și o femeie.

Aceștia au fost duși către dubele de jandarmerie.

Reprezentanții Jandarmeriei Alba au precizat pentru alba24.ro că nu a fost vorba despre violență fizică ci doar verbală, un conflict spontan. Mai pe scurt nu s-a ajuns la o bătaie, au spus jandarmii. Aceștia doar s-ar fi înjurat între ei.

Din câte se pare vor fi sancționați de către reprezentații Jandarmeiei Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax