Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Incident la Congresul AUR de la Alba Iulia. Un participant a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut pe scări

Publicat

Un participant la congresul AUR care s-a ținut la Alba Iulia a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut pe scările din fața Casei de Cultură a Sindicatelor. 

Mai exact, din câte se pare, bărbatul a căzut pe scările din fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

Din imaginile surprinse și postate de Antena 3 pe YouTube se poate observa cum bărbatul este ridicat de la pământ de mai mulți colegi.

De asemenea se mai poate auzi cum un alt membru spune să fie ridicat ușor de la pământ, iar un altul îi spune că are nevoie de un scaun. Din câte se pare bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la fața locului s-a deplsat o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.

YouTube video

Congresul AUR de la Alba Iulia a avut loc, vineri, 2 decembrie, la doar o zi de la serbările dedicate Zilei Naționale a României. Congresul a început de la ora 11.00.

Potrivit unui comunicat de presă, în timpul congresului au fost anunțate cele mai importante acțiuni anunțate pentru anul următor sunt construirea unui spital mobil

și realizarea unei Caravane de promovare a programului politic, ce se va desfășura pe întreg teritoriul țării. De asemenea reprezentații partidului au precizat că până în momentul de față, în conturile AUR s-au adunat aproximativ șapte milioane de euro, iar partidul nu a cheltuit niciun ban din această sumă pentru nevoi administrative sau pentru achiziții. Banii strânși vor fi folosiți pentru realizarea spitalului mobil.

sursă video: Youtube, Antena 3

sursă foto: captură ecran Youtube Antena 3

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax