Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Inconștiență la volan. Șofer pe contrasens, noaptea, pe Autostrada Sebeș-Deva, în condiții de ceață

Publicat

Un șofer a fost surprins în imagini în timp ce circula cu viteză pe contrasens, pe Autostrada A1 Sebeș-Deva. Mai mult decât atât, rula pe timp de noapte și în condiții de ceață densă.

În imagini se observă cum un TIR a trecut pe banda cealaltă, în sens opus, cel normal de mers. Autoturismul ar fi fost înmatriculat în București.

 

Incidentul s-ar fi petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe segmentul de autostradă dintre Sebeș și Deva, zona Șibot.

Sunt destul de dese cazurile în care șoferi sunt surprinși pe autostradă, circulând pe contrasens. Unii dintre ei încurcă intrările pe șoseaua de mare viteză, alții nu-și dau seama că sunt pe contrasens, potrivit participanților la trafic.

Un caz similar de conducere pe contrasens a fost semnalat de șoferi sâmbătă seara, pe A1, tronsonul din județul Sibiu și Șelimbăr. Ar fi fost vorba despre o șoferiță care conducea o mașină cu numere de București.

sursa imagini: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax