Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(VIDEO) Îndemnul liderilor PDL Alba pentru cetățeni, la referendum: „Stați acasă ca să-i trimitem în O poziție”

Publicat

YouTube video

„Stați acasă ca să-i trimitem în O poziție” este îndemnul deputatului PDL Clement Negruț pentru cetățenii care cântăresc, încă, dacă să meargă sau nu la referendum. Afirmația lui Negruț este însoțită de altele, la fel de sonore, din partea liderilor PDL Alba, care anunță că vor boicota alegerile și îi sfătuiesc pe cetățeni să facă la fel.

Liderii PDL Alba au participat, miercuri, la ultima conferință de presă înainte de referendum, iar subiectul interesului lor a fost convingerea cetățenilor să nu participe la vot.  Primarul Mircea Hava, senatorul Alexandru Pereș și deputatul Clement Negruț au declarat că nu intenționează să participe la „această mascaradă impusă de Antonescu și Ponta” și i-au sfătuit pe cetățeni să facă la fel:

„Este prea cald, ca să fim proști și să participăm la această mascaradă”, a fost declarația senatorului Alexandru Pereș, urmată de cea a lui Clement Negruț: „Este un teatru ieftin”. Acesta din urmă a completat că referendumul de duminică nu este altceva decât o fraudă și a oferit ca exemplu ordonanța de urgență introdusă recent prin care actuala Putere a adus grave modificări la legea referendumului.

„Nu putem fi alături de ei, acum, când au făcut, din statul de drept, feuda proprie, trebuie să reacționăm în 2 pași: primul, în 29 iulie, să nu le dăm votul, să îi lăsăm singur,i iar al doilea pas în toamnă, să-i învățăm ce înseamnă democrația, să-i trimitem în o poziție pe care o merită cei doi, Ponta și Antonescu și acoliții lor, adică în Opoziție”, a declarat Negruț.

Prezent în conferința de presă, Mircea Hava susține că, deși nu se va prezenta să voteze, acesta va veghea pentru buna desfășurare a referendumului, va monitoriza secțiile și va vedea câți anume vor face turism electoral. Vedeți mai jos declarațiile liderilor PDL Alba:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. abbilbal

    miercuri, 25.07.2012 at 23:40

    Fiecare pasăre pe limba ei piere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax