Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Inginerul din Alba, Dorin Fleșeriu, a oferit cele mai bune sfaturi legate de panourile fotovoltaice și pompele de căldură

Publicat

Panourile fotovoltaice, pompele de căldură sau căldura din pardoseală sunt din ce în ce mai căutate de proprietarii de locuințe. 

Programul ”Casa Verde” a făcut ca acestea să fie la mare căutare, deoarece investiția se amortiează după ce o locuință devine independent din punct de vedere energetic.

La radio alba24.ro, inginerul Dorin Fleșeriu, a discutat cu jurnalistul Emil Pojar despre ce înseamnă energia verde și cum pot beneficia proprietarii de locuințe de tehnologie.


Acesta a pus accentul pe instalarea de panouri fotovoltaice, dar a discutat și despre pompele de căldură, un sistem pe care tot mai mulți proprietari de case îl iau în calcul atunci când își construiesc sau modernizează locuința.

De asemenea acesta a vorbit despre firmele care sunt autorizate să facă instalații de panouri fotovoltaice sau pompe de căldură.

Vezi cele mai bune sfaturi despre energia verde date de inginerul Dorin Fleșeriu, în video-ul de mai sus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax