Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: Inspector de trafic, amendă negociată ca la piață cu șoferul unui autobuz din Alba: ”20 sau 180 de milioane?”

Publicat

autobuz

Imagini filmate cu camera ascunsă și postate pe facebook de un fost polițist din Sibiu arată negocieri ca la piață între un inspector pentru control în trafic un șofer de autobuz al unei cunoscute companiei de transport Livio Dario din Alba Iulia. „Vrei amendă de 20 de milioane sau de 180 de milioane? Alege!” îi spune inspectorul, șoferului oprit în trafic, miercuri seara, la Sibiu.

Pe lângă asta, inspectorul îl și amenință oarecum pe șofer spunându-i că dacă va vrea să lucreze o va face ca zugrav sau faianțar ca și cum aceste meserii ar fi mult sub cea de șofer. Incidentul filmat a avut loc în apropiere de Sala Transilvania unde a avut loc meciul de volei dintre echipele Volei Alba Blaj și campioana Cehiei. Unul dintre autobuzele care erau pline cu susținătorii echipei, ar fi fost oprit de inspectorul de trafic chiar pe o trecere de pietoni.

Întreaga scenă, negocierea dar și amenințările inspectorului au fost filmate și postate pe facebook de Marian Randuinea un fost polițist din Sibiu.

„În acest video, în trening, îl vedem pe Inspectorul Teritorial nr.8 (județele SB,BV,CV, HR,MS) din cadrul Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – ISCTR , dl.Laszlo Sajtos!

Iată-l aseară cum a oprit în trafic 3 autocare și negociază amenda cu șoferii! După ce îi pune să își aleagă ei amenda între 20 de milioane si 180 de milioane, începe umilirea și amenințarea lor! Se aude cum îi spune unuia dintre ei că „dacă vei vrea să lucrezi, stii ce vei face? Zugrav, faianțar…”
Cum e să faci control de persoane în trafic, în trening, blochezi o banda de circulație în centrul orasului, blochezi trecerile pentru pietoni și te pui pe negociat! Așa e când ești obișnuit ca acei oameni să se roage de tine ca de D-zeu! Partea gravă e ca autocarele au plecat fără ca soferii sa primească vreun proces-verbal Sau un alt document de constatare, deși omul flutură niște hârtii ce par a fi oficiale!
Si ne mai mirăm că avem accidente cu multe autocare și cu multe victime” scrie pe facebook Marian Raduianu, cel care a și filmat întreaga scenă.

Se pare că cele trei autocare care aparțin operatorului de transport Livio Dario, s-ar s-ar fi întors din Sibiu după meciul de Volei Alba-Blaj și campioana Cehiei. La meciul respectiv primăria Blaj a asigurat transport gratuit la Sibiu pentru susținătorii echipei.

sursa video: Marian Raduianu/ facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax