Contacteaza-ne si pe
Publicitate

BLAJ

VIDEO: Inspector de trafic, amendă negociată ca la piață cu șoferul unui autobuz din Alba: ”20 sau 180 de milioane?”

Publicat

autobuz

Imagini filmate cu camera ascunsă și postate pe facebook de un fost polițist din Sibiu arată negocieri ca la piață între un inspector pentru control în trafic un șofer de autobuz al unei cunoscute companiei de transport Livio Dario din Alba Iulia. „Vrei amendă de 20 de milioane sau de 180 de milioane? Alege!” îi spune inspectorul, șoferului oprit în trafic, miercuri seara, la Sibiu.

Pe lângă asta, inspectorul îl și amenință oarecum pe șofer spunându-i că dacă va vrea să lucreze o va face ca zugrav sau faianțar ca și cum aceste meserii ar fi mult sub cea de șofer. Incidentul filmat a avut loc în apropiere de Sala Transilvania unde a avut loc meciul de volei dintre echipele Volei Alba Blaj și campioana Cehiei. Unul dintre autobuzele care erau pline cu susținătorii echipei, ar fi fost oprit de inspectorul de trafic chiar pe o trecere de pietoni.

Întreaga scenă, negocierea dar și amenințările inspectorului au fost filmate și postate pe facebook de Marian Randuinea un fost polițist din Sibiu.

„În acest video, în trening, îl vedem pe Inspectorul Teritorial nr.8 (județele SB,BV,CV, HR,MS) din cadrul Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – ISCTR , dl.Laszlo Sajtos!

Iată-l aseară cum a oprit în trafic 3 autocare și negociază amenda cu șoferii! După ce îi pune să își aleagă ei amenda între 20 de milioane si 180 de milioane, începe umilirea și amenințarea lor! Se aude cum îi spune unuia dintre ei că „dacă vei vrea să lucrezi, stii ce vei face? Zugrav, faianțar…”
Cum e să faci control de persoane în trafic, în trening, blochezi o banda de circulație în centrul orasului, blochezi trecerile pentru pietoni și te pui pe negociat! Așa e când ești obișnuit ca acei oameni să se roage de tine ca de D-zeu! Partea gravă e ca autocarele au plecat fără ca soferii sa primească vreun proces-verbal Sau un alt document de constatare, deși omul flutură niște hârtii ce par a fi oficiale!
Si ne mai mirăm că avem accidente cu multe autocare și cu multe victime” scrie pe facebook Marian Raduianu, cel care a și filmat întreaga scenă.

Se pare că cele trei autocare care aparțin operatorului de transport Livio Dario, s-ar s-ar fi întors din Sibiu după meciul de Volei Alba-Blaj și campioana Cehiei. La meciul respectiv primăria Blaj a asigurat transport gratuit la Sibiu pentru susținătorii echipei.

sursa video: Marian Raduianu/ facebook


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Autobuze electrice și stații de încărcare de 43 de milioane de euro, la Alba Iulia. A fost demarată achiziția

Publicat

autobuz electric

Alba Iulia va beneficia de 13 autobuze electrice achiziționate printr-un proiect național de reînnoire a materialului rulant pentru transport urban. Valoarea totală a acestui proiect depășește 43 de milioane de lei, din care puțin peste 850.000 de lei reprezintă contribuția orașului. Pe lângă autobuze, vor fi cumpărate 13 stații de încărcare lentă și 4 stații […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

APIA: Ajutor de 14,7 euro/ hectar pentru fermierii care au culturi pe terenuri arabile. Cine primeşte mai mult

Publicat

teren agricol agricultura

Ajutorul acordat fermierilor din bugetul naţional pentru culturile amplasate pe teren arabil în anul de cerere 2018 a fost stabilit la 14,7033 euro/hectar, plafonul total alocat acestui sprijin – Ajutorul Naţional Tranzitoriu (ANT1) – fiind de aproximativ 102,36 de milioane de euro, a anunţat, miercuri, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Cea mai […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Conturile deschise la Revolut nu pot fi poprite de ANAF. Care ar fi motivul

Publicat

revolut card

ANAF nu ar putea bloca sumele din conturile românilor, deschise la Revolut, pentru că aceasta nu este instituţie de credit. Totuși, Revolut, ca entitate economică are deschise conturi bancare. Revolut este o instituție care emite monedă electronică și care oferă o alternativă la multe operațiuni bancare pe care un client le-ar putea face, cu excepția […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Sancţiuni mai dure pentru apeluri false la 112. Amenzi dublate sau muncă în folosul comunităţii. Proiect la Senat

Publicat

apel 112

Amenzile pentru persoanele care apelează nejustificat 112 ar putea fi majorate. Un proiect aflat în dezbatere la Senat prevede acest lucru. Inițiatorii proiectului susțin, în expunerea de motive, că numărul alertelor false este foarte mare, de aproximativ 34.000 pe zi, în toată țara, mai exact, 70% din totalul apelurilor nu justifică o situație de urgență. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate