Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Întâlnire de gradul zero între un șofer și un urs. Imaginile inconștienței, surprinse pe un drum de munte

Publicat

YouTube video

Întâlnire de gradul zero între un șofer inconștient și un urs tânăr, ieșit din pădure la marginea drumului. Șoferul a coborât geamul și a lăsat ursul să se apropie foarte mult, pentru a se filma mai bine împreună cu acesta. La un moment dat i-a întins chiar mâna și aproape l-a atins. Apoi, ursul s-a ridicat și a pus laba pe oglinda mașinii.

urs si sofer

Imaginile au fost postate pe grupul de facebook ”Vânătoare și Vânători Transilvăneni”. Unul dintre membrii grupului spune că imaginile ar putea fi filmate pe Transalpină.

De altfel, în grup sunt foarte multe comentarii ale unor vânători experimentați care cataloghează gestul șoferului ca inconștient, având în vedere rapiditatea animalului și pericolul la care s-a expus.

”Nu este un pui. Este un urs aflat la vârsta la care este cel mai periculos, când este foarte curios și se poate apropia de oameni, iar oamenii consideră că este prietenos. Ce a făcut acel șofer este inconștiență curată. Putea să îl prindă de mână într-o fracțiune de secundă. Nu știu exact de unde sunt imaginile, sunt sigur din Transilvania și sunt aproape sigur că sunt de pe Transalpină” a declarat pentru Alba24 un vânător experimentat din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Albaiulian

    marți, 06.11.2018 at 21:51

    Ea e. Ea e tot ce visezi. Ea e tot ce vezi risca tot. Nu ai ce sa pierzi decât o mana doua.

  2. zoro

    miercuri, 07.11.2018 at 08:12

    Prost sa fi noroc sa ai,se potriveste perfect!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax