Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Întâlnirea emoționantă dintre un militar român întors din Afganistan și fiul său. Surpriză pentru Luca

Publicat

Ministerul Apărării Naţionale a postat pe pagina de Facebook a instituția filmarea unui moment impresionant: un soldat român întors din Afganistan, îşi reîntâlneşte fiul.

Plutonierul Ovidiu Boboc a fost plecat pe frontul din Afganistan timp de şase luni, dar asta a făcut doar ca momentul întoarcerii lângă familie să fie cu atât mai special, după cum se vede din filmarea postată pe pagina Ministerului Apărării.

Postarea de pe contul Ministerului Apărării:

”Surpriză pentru Luca! Tati a venit acasă din Afganistan!

În lunile în care ai lipsit, multe s-au schimbat tati și am atât de multe lucruri să-ți povestesc. Am fost foarte cuminte și am ajutat-o pe mami în locul tău, mi-a plăcut să fiu bărbatul casei dar abia așteptam să te întorci acasă. Nimic nu te poate înlocui, dorul de tine a fost de nedescris, în special de sărbători. Când te-am văzut la ușă pur si simplu nu mi-am mai găsit cuvintele și tot ce mi-am dorit după șase luni în care ai lipsit a fost să mă strângi tare tare în brațe și să nu mai pleci de lângă mine.”

Plutonierul Ovidiu Boboc a ajuns acasă după șase luni petrecute în teatrul de operații Afganistan alături de ”Vulturii Negri. Bine ai venit acasă, Ovidiu!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax