Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Întâlnirea liderilor voluntarilor implicați în organizarea vizitei Papei Francisc la Blaj

Publicat

YouTube video

Liderii voluntarilor implicați în organizarea vizitei Papei Francisc la Blaj, pe data de 2 iunie, s-au întâlnit vineri, la Facultatea de Teologie Greco-Catolică din municipiu. Peste 560 de voluntari s-au înscris până în prezent pentru a asigura participarea credincioșilor și pelerinilor care vor veni la întâlnirea cu Suveranul Pontif, atât pe Câmpia Libertății cât și în oraș.

Citește și PROGRAMUL OFICIAL al vizitei Papei Francisc în România. Cât va sta la Blaj și care este programul zilei de 2 iunie

„Astăzi (n.r. vineri, 17 mai) ne întâlnim la Blaj pentru pregătirea atât teoretică cât și practică a liderilor voluntarilor care vor asigura participarea credincioșilor care vor veni la Liturghia din 2 iunie, atât pe Câmpia Libertății cât și în orașul Blaj.

Vor fi distribuiți la nivelul parcărilor, la nivel de info point-uri, la Sfânta Liturghie pe Câmpia Libertății, vor fi prezenți în toate momentele importante.

Va fi un cordon al voluntarilor care va asigura un perimetru frumos în interiorul Câmpiei Libertății. Sunt actualmente înscriși 564 de voluntari, cu ajutorul cărora sperăm să asigurăm buna funcționare a evenimentului.

Sunt voluntari care provin în mod special din regiunile Transilvaniei, de la Oradea, Baia Mare, Timișoara, Lugoj, Blaj, Alba Iulia, Cluj, Târgu-Mureș, avem din București.

Avem și o participare din partea Serviciului de Ajutor Maltez, care ne sprijină în principal în acordarea primului ajutor”, a declarat părintele Flavius Florea, coordonatorul voluntarilor pentru evenimentul din 2 iunie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax