Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Întâlniri-surpriză pe autostrada Orăștie-Deva. Atenție, șoferi, la câinii maidanezi care traversează șoseaua

Publicat

YouTube video

Surpriză pentru cei care circulă în aceste zile pe autostradă, pe porțiunea Deva – Orăștie. Avantajul drumului întins, fără mașini de pe contrasens, care îi face pe mulți șoferi să aleagă autostrăzile pentru a ajunge mai rapid și mai confortabil la destinație, se contrabalansează cu prezențe nu tocmai dorite în mijlocul șoselei: câinii maidanezi. Dacă la o primă privire, întâlnirea în viteză cu un cățel poate părea chiar simpatică, într-un moment de neatenție, sau chiar de ghinion, aceasta se poate transforma într-o tragedie.

În plin proces de dezvoltare a infrastructurii, când se construiresc, în sfârșit, autostrăzile mult visate de șoferii care au circulat prin alte țări, se pare că una dintre vechile probleme ale țării, câinii maidanezi, rămâne valabilă și poate genera evenimente periculoase. Prezența lor pe autostradă îi poate surprinde sau speria pe șoferi și, astfel pot apărea accidente grave.

Un motociclist a surprins marți, într-un scurt videoclip, un câine maidanez traversând autostrada Deva-Orăștie. Vedeți mai jos videoclipul postat de Sebastian Bârgău pe trafictube.ro.

România a intrat de numeroase ori în colimatorul presei internaționale cu subiectul câinilor maidanezi, prin lipsa de interes a autorităților cu privire la îngrijirea lor, prin numărul lor ridicat din marile orașe, sau chiar prin accidente produse de către aceste animale ale străzii.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. adi sb

    joi, 15.08.2013 at 20:46

    cu ocazia asta scapam si de maidanezi…dar doamne fereste de tragedii

    • LuLz

      miercuri, 04.09.2013 at 20:53

      Cu ocazia asta scapi de oameni, nu de maidanezi… si daca e doar sa spitalizezi pe unul implicat in asa ceva, costa mai mult decat sterilizarea a 100 de caini.

  2. Costel

    marți, 14.01.2014 at 21:08

    Probabil abandonati(descarcati)acolo de vreun serviciu de ecarisaj care ii muta din un oras in altul!!

  3. Costel

    marți, 14.01.2014 at 21:09

    Rezolverea problemei „model Romanesc”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax