Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Intervenție extremă în Munții Apuseni. O aeronavă militară lansează apă peste incendiul care a cuprins pădurea

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHdBWSww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Acțiunea de stingere a incendiului de pădure izbucnit în zona Buceș-Vulcan, la limita cu județul Hunedoara, continuă miercuri seara. Din cauza terenului accidentat, intervenția nu se mai poate realiza terestru. Astfel, un transport de apă a fost lansat din avionul militar Spartan asupra principalelor focare de incendiu.

Potrivit ISU Alba, în continuare, pompierii vor rămâne în supraveghere împreună cu membrii SVSU Ciuruleasa (coordonați la fața locului de Tuhuț Radu – primarul comunei)

În momentul de față nu este pericol de propagare a incendiului spre fondul forestier sau spre gospodăriile aflate la baza masivului Vulcan.

Vezi și VIDEO Pompierii din Alba intervin pentru stingerea unui incendiu de pădure, în zona Buceș-Vulcan, la limita cu județul Hunedoara

UPDATE, ora 21:30 –  Până în prezent, în incendiul de la Ciuruleasa au ars aprox. 5 ha litieră în jud. Alba și 15 ha litieră și 8 ha vegetație în jud. Hunedoara.

Potrivit ISU Alba, acțiunea de intervenție va continua și joi cu forțe și mijloace din ISU Alba (4 ofițeri, 32 subofițeri, 3 autospeciale cu apă cu capacitate marită de trecere, o autospecială transport persoane și autospecială grupa operativă) , SVSU Ciuruleasa și SVSU Abrud.

De asemenea, ISU Hunedoara va interveni în zona lor de competență cu 30 de pompieri.

video: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax