Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Intervenție mai puțin obișnuită a jandarmilor din Câmpeni. Au eliberat un cal care s-a prins într-un gard de sârmă ghimpată

Publicat

Jandarmii din cadrul Detașamentului 4 Câmpeni au avut duminică o intervenție mai puțin obișnuită. În timpul misiunii de patrulare, aceștia au observat pe raza localității Târsa, comuna Avram Iancu, un cal prăbușit peste gardul unei proprietăți și sleit de puteri.

Fără să stea pe gânduri, jandarmii aflați la fața locului au recurs la eliberarea animalului și redarea alături de celelalte animale aflate pe proprietate.

„Indiferent de situație suntem la datorie, acționând la menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, iar atunci când situația o impune nu ezităm să dăm o mână de ajutor și prietenilor necuvântători”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax