Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Interviu cu Antinia Simion despre experiența la Vocea României: În spatele camerelor este complet diferit

Publicat

YouTube video

Este frumoasă, talentată și deșteaptă, iar asta nu o zicem noi, ci faptele care vorbesc pentru ea. Antinia Simion și-a încheiat de curând parcursul de la „Vocea României” cu o prestație de excepție, care, din păcate însă, nu a reușit să o facă pe Irina Rimes să o aleagă pentru a ajunge în galele Live ale emisiunii. Am stat de povești cu Antinia despre experiența ei de la cel mai cunoscut show de televiziune, dar și despre cariera pe care și-o construiește la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea.

Antinia spune că a fost cea mai frumoasă experiență prin care a trecut, din punct de vedere muzical, dar și că în spatele camerelor de filmat este o altă lume și foarte mult de muncă. De ce a ales că meragă în echipa Irinei Rimes, dar și cum se împacă medicina cu muzica ne povestește chiar ea, într-un scurt interviu acordat ziarului Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax