Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO INTERVIU cu Călin Matieș, candidat PSD la Senat. De ce vrea omul care face „Pita de Sântimbru” să ajungă senator (P)


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFnWFIsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Candidatul PSD Alba la Senat, Călin Matieș, a fost prezent joi, în redacția alba24.ro pentru un interviu video. 

Nou intrat în politică, Călin Matieș a spus de ce a ales să candideze la Senat și de ce a ales Partidul Social Democrat. Acesta a explicat cum a urcat treptat pe scara socială, pornind de la vânzarea ziarelor în gară, în anii 90, ajungând mai apoi manager, președinte de ONG și de federație.

Matieș susține că prin funcția de senator poate să facă mai mult pentru agricultură, mai mult pentru țăranul român și pentru societate.

Acesta a prezentat care sunt principalele trei probleme care ar trebui rezolvate în județul Alba, alături de posibile soluții.

În ceea ce privește pensiile speciale de care beneficiază anumite categorii sociale, Matieș susține că persoana cu cel mai înalt rang este președintele țării, iar de la pensia acestuia în jos trebuie să înceapă pensiile, în funcție de organigramă.

Nu în ultimul rând, întrebat dacă este pro sau anti vaccinare, Călin Matieș a declarat că este de acord cu vaccinarea atâta timp cât vaccinul are toate aprobările și avizele necesare și nu prezintă riscuri.

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

– Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal https://alba24.ro/

-.CUI mandatar financiar județean 11200020

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax