Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO INTERVIU cu Horațiu Florea, liderul PRO România Alba: O să avem un scor mai bun decât PSD la alegerile județene

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFXYnEsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Liderul PRO România filiala Alba, Horațiu Florea, a fost prezent la alba24.ro într-un interviu video, unde a vorbit despre actuala campanie electorală și de ce candidează pentru șefia Consiliului Județean Alba. 

Mai mult de atât, Florea a povestit cum a reușit o formațiune politică nouă care a început de la zero în Alba să aibă candidați pentru aproape toate localitățile din județ.

Florea a mai punctat care sunt în opinia sa cele mai mari greșeli pe care actuala conducere a Consiliului Județean Alba le-a făcut și ce ar face el dacă ar ajunge președintele instituției.

De asemenea, la finalul interviului Florea a declarat că PRO România în Alba va avea un scor mai bun decât PSD.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dora Mateescu

    vineri, 18.09.2020 at 16:09

    Doamne fereste! Daca asemenea specimente ajunj sa ne conduca, ne meritam soarta. Lipsa discursului, limbaj de lemn, zero prestanta. Si zero rusine. Daca s-ar privi in acest interviu ar trebui sa-i fie rusine sa mai apara public, darmite sa mai si candideze. Doar atat am de zis: sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea specimene.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax