Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO INTERVIU cu Voicu Paul, viceprimarul care vrea să devină primar. Ce răspunsuri are la marile probleme din Alba Iulia


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFVU04sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Viceprimarul cu atribuții de primar și candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, a fost prezent miercuri în redacția alba24.ro, pentru un interviu video. 

De la ”omul lui Hava”, cele mai mari probleme cu care se confruntă orașul și până la prețul unui abonament la STP valabil o zi, Voicu Paul a răspuns întrebărilor adresate de reporterul alba24.ro.

Printre cele mai importante teme discutate în cadrul interviului, Voicu Paul a vorbit despre problema canalizării din municipiu, a străzilor neasfaltate și, cel mai arzător subiect din această vară, lipsa unui ștrand la Alba Iulia, despre care candidatul PNL a spus că ”își toarnă cenușă în cap”.

De asemenea, acesta a vorbit și despre legendele urbane ale ”doamnelor de la primărie” care nu vor reabilitarea ștrandului de la Schit.

Mai mult, Voicu Paul a oferit o serie de precizări legate de construcția viitoarelor parcări din oraș, modernizarea unor străzi, cartierul Orizont, problema fostului cinema Columna și planurile de viitor pentru Cetatea Alba Carolina și dezvoltarea turismului.

 

În final am vrut să vedem dacă Voicu știe sau nu, și unele chestiuni de care cetățeanul din Alba Iulia sau turistul care vizitează orașul se lovesc în viața de zi cu zi, dar cu care un primar nu se întâlnește. Mai exact, l-am întrebat care este prețul unui bilet la Muzeul Național al Unirii sau cât costă un abonament pe o zi cu autobuzul prin oraș.

Toate răspunsurile într-un interviu realizat de Alba24.ro. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Cititor

    miercuri, 26.08.2020 at 19:54

    O intrebare si din partea cititorilor dvs pentru viitorul sau nu primar al orasului,daca promisiunile din campania electorala nu se concretizeaza sunt dispus sa va dati demisia,daca un proiect nu il terminati dupa 6 luni ,un exemplu.

  2. dolfi

    miercuri, 26.08.2020 at 19:57

    sa nu uite Tovul sa dea si mai multe aprobari samsarilor imobiliari sa planteze blocuri peste tot, inclusiv printre casele amaratilor!

  3. cici1800

    miercuri, 26.08.2020 at 21:56

    bai baiete, ai uitat sa il intrebi de modernizare strazilor din oras, mai ales strazile din orasul de jos unde traficul este ridicat dimineata

    https://alba24.ro/treceri-de-pietoni-cu-senzori-strazi-cu-4-benzi-piste-de-biciclete-sisteme-cctv-la-alba-iulia-cand-incep-lucrarile-756133.html

    Parca trebuia sa inceapa anu asta. Era bine de erau terminate pana la inceperea scolii…

  4. Elena

    miercuri, 26.08.2020 at 22:58

    Dolfi draga, samsarii imobiliari sunt chiar ei, de la locale, de la judet, toti, acu cu ocazia pandemiei trag tare sa spele banii de la matusa Tamara. Avem multi turisti in oras, trebuie sa le asigure locuri de cazare in pensiunile din apropierea Cetatii. Unii sunt specializati pe blocuri, altii pe pensiuni

  5. dolfi

    joi, 27.08.2020 at 07:06

    cum sa faceti zona de agrement in spate la bazinul olimpic???
    Sa respire cetateanu noxe de la masinile care tranziteaza inspre si dinspre micesti? ori a celora care vin la cumparaturi la centrul comercial???
    Voi sunteti sanatosi la cap?
    @Elena nu ma refer doar la cazare pentru turisti. ci la blocuri facute fara cap inghesuite aiurea unde deja sunt probleme cu infrastructura, sau intre casele de locuit unde accesul este aiurea, si mai grav li se ia lumina naturala celor cu case.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate