Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO INTERVIU: Paul Victor Florea, cel mai tânăr candidat independent pentru Consiliul Local Alba Iulia

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFXY08sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Paul Victor Florea, cel mai tânăr candidat pentru un post de consilier local al municipiului Alba Iulia a fost prezent în studioul din fața redacției Alba24.ro, pentru un interviu în natură. 

Paul încă de la început a declarat  în glumă că ”vrea să aterizeze” în Consiliul Local, dar a luat această intenție foarte în serios.

Mai mult de atât, tânărul din Alba Iulia candidează fără un suport politic, fiind independent.

Deși nu a mai avut nicio tangență cu politica, Paul are planuri mari: de la piste de biciclete și până la dezvoltarea economică a orașului în următorii patru ani.

Am vrut să aflăm de asemenea și cine sunt oamenii din spatele candidatului Paul Victor Florea, cine sunt cei care fac parte din echipa de campanie și mai ales de ce îl susțin.

Ce planuri de viitor are, dacă va lua partea majorității din Consiliul Local Alba Iulia sau dacă va face opoziție, la toate întrebările Paul a răspuns într-un interviu marca Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax