Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Conflict între Ioan Dîrzu-șeful PSD Alba și voluntarii campaniei ”Fără penali în funcții publice” la Abrud

Publicat

„Aici în Țara Moților nu vorbim despre penali, vorbim despre patriotism”. Aflat la sărbătoarea minerului ținută la Abrud, Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba, a intrat într-o dispută verbală cu voluntarii campaniei „Fără penali în funcții publice”. 

Prezent sâmbătă la Ziua Minerului, la Aburd, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a intrat într-o dispută cu voluntarii formațiunii USR, prezenți la eveniment pentru a strânge semnături pentru campania „Fără penali în funcții publice”.

Într-o filmare postată pe un site de socializare, Ioan Dîrzu le spune voluntarilor USR că „aici în Țara Moților nu vorbim despre penali, vorbim despre patriotism”. 

În replică, voluntarii i-au spus deputatului de Alba că prezența lor la sărbătoare este pentru a strânge semnături în campania inițiată de USR și că inițiativa lor tot una patriotică este.

Discuția s-a mutat rapid de la sentimentul de patriotism și Dîrzu le-a transmite indirect voluntarilor USR că dacă „Nu ne place aici la Abrud, ne ducem la Strasbourg, stăm acolo, că vorba aia suntem elitiști”.

În răspuns, o voluntară USR îi transmite „că dorim să trăim și în țara noastră”, deputatul adăugând că trebuie trăit cu un sentiment patriotic, fără a fi conduși de alții de afară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Contra-Rosu

    luni, 06.08.2018 at 12:57

    foarte curios nu stiam ca mai exista comunisti in Tara Motilor,
    Sper sa fie ultimul Dirz…

  2. Gicu

    marți, 07.08.2018 at 12:05

    Draqu te o adus in tara motilor?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax