Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(VIDEO) Ioan Lazăr: Primarii din Alba nu știu ce să facă cu banii și îi bagă în „chermeze”. „S-au cheltuit foarte mulți bani la zilele municipiului Șebeș”

Publicat

Ioan LazarPrimarii investesc majoritatea banilor în „chermeze” și uită că sunt lucruri mai importante de făcut pentru comunitate, spune Ioan Lazăr, președintele ALDE, făcând referire în mod special la primarul Dorin Nistor și la Zilele Sebeșului. 

Ioan Lazăr îi compară pe primarii care încearcă să iasă în evidență doar prin organizarea de sărbători câmpenești cu oamenii din anii 90 care și-au investit banii în cafenele și baruri pentru că nu au știut în ce să investească.

„La începutul anilor 90 majoritate privaților și-au deschis baruri. Nu vreau să-i jignesc pe cei care au fost inteligenți și și-au deschis afaceri mari. Era o investiție mai mică și părea ușor. La fel văd că fac și primarii care nu avansează deloc. Unii sunt primari de ani de zile și majoritatea banilor îi investesc în zilele comunei, iar cei noi tot așa fac, cheltuie sume foarte mari pe focuri de artificii, spectacole și petreceri. Eu sunt de acord că trebuie și relaxare, mici și bere dar să cheltuiești așa de mulți bani și să ieși în evidență doar cu zilele orașului” spune Ioan Lazăr.

Președintele ALDE Alba face referire la zilele municipiului Sebeș, care au avut loc în acest weekend, și care, potrivit lui, au costat peste 115.000 de euro.

„Din câte știu eu s-au cheltuit foarte mulți bani la zilele municipiului Șebeș. Cred că orașul ar avea nevoie de mai multe străzi, canalizări și multe altele. Și zilele orașului își au rostul lor dar cu bani mai puțini” mai spune Lazăr.

Acesta spune că evenimentul trebuia făcut mai mult din sponsorizări și să se investească banii în altceva.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mihai

    luni, 21.08.2017 at 22:33

    De fabrica Utilaj ați uitat cumva?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax