Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(VIDEO) Ion Dumitrel: „PSD nu va avea niciodată numărul de voturi necesar pentru a-l revoca pe vicepreședintele CJ, Alin Cucui”

Publicat

dumitrel

După turbulențele care au marcat teritorii din ce în ce mai mari în politică și administrație la nivel național și după ce acestea s-au extins și la nivel local (cu tentativa USL de a-l revoca pe viceprimarul PDL Paul Voicu și amenințarea de a-l schimba și pe vicepreședintele Consiliului Județean, Alin Cucui), președintele CJ Alba, Ion Dumitrel a explicat, în conferință de presă, că toate aceste încercări și proceduri nu sunt nici legale, nici logice. Potrivit acestuia, revocările din funcție ar trebui aplicate ca sancțiuni și nu pentru că „ridică mulți mână”. În plus, Dumitrel și-a exprimat convingerea că USL nu va reuși să formeze o majoritate în CJ, prin care să îl revoce pe vicepreședinte.

„Pentru abateri grave și repetate săvârșite în exercitarea mandatului de viceprimar, de președinte sau vicepreședinte al Consiliului Județean, persoanelor în cauză li se pot aplica următoarele sancțiuni: mustrare, avertisment, eliberare din funcție. La eliberare din funcție se aplică în mod corespunzător Legea 215. Astfel, un vicepreședinte de Consiliu Județean nu poate fi schimbat decât prin eliberare din funcție. Ce-a făcut vicepreședintele Alin Cucui în aceste 10 zile pentru a fi sancționat cu schimbarea din funcție? Ce a încălcat? Nu vor avea niciodată numărul de voturi necesar pentru a-l schimba pe vicepreședintele Consiliului Județean, nici măcar ale PSD-ului”, a explicat Ion Dumitrel.

În plus, nici proiectul de hotărâre pentru schimbarea viceprimarului nu a fost întocmit „ca la carte”, în opinia lui Ion Dumitrel: „Cu siguranță nu a fost făcut nici de un jurist, nici de un inginer, nici economist, nici nimic. Acel proiect de hotărâre pentru schimbarea viceprimarului din Alba Iulia este total în afara legii și a logicii întocmirii unui document”, a precizat președintele CJ Alba.

Vedeți mai jos declarațiile lui Ion Dumitrel despre revocările din funcții plănuite de USL în Alba:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cineva din Alba

    sâmbătă, 14.07.2012 at 08:45

    urmezi tu şi pdleu…afară din Alba !

  2. Motanul

    sâmbătă, 14.07.2012 at 12:18

    Ai fumat iarbaaaaaa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax