Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: IPJ Alba promovează importanța monitorizării locuințelor de către proprietari. Campania ”Hoții îți invadează intimitatea”

Publicat

YouTube video

Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><div class="perfmatters-lazy-youtube" data-src="https://www.youtube.com/embed/uHktSnyrbIs" data-id="uHktSnyrbIs" data-query="" onclick="perfmattersLazyLoadYouTube(this);"><div><img src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns=&#039;http://www.w3.org/2000/svg&#039;%20width=&#039;480&#039;%20height=&#039;360&#039;%20viewBox=&#039;0%200%20480%20360&#039;%3E%3C/svg%3E" alt="YouTube video" width="480" height="360" data-pin-nopin="true" nopin="nopin" class="perfmatters-lazy" data-src="https://i.ytimg.com/vi/uHktSnyrbIs/hqdefault.jpg" /><noscript><img src="https://i.ytimg.com/vi/uHktSnyrbIs/hqdefault.jpg" alt="YouTube video" width="480" height="360" data-pin-nopin="true" nopin="nopin"></noscript><div class="play"></div></div></div><noscript><iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/uHktSnyrbIs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen> </iframe></noscript></p>


În perioada decembrie – februarie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba desfășoară activități în cadrul campaniei naționale ”Hoții îți invadează intimitatea, care are ca scop conştientizarea cu privire la rolul şi importanţa măsurilor preventive în protejarea bunurilor din locuinţe”. Aceștia subliniază importanța utilizării unor mijloace moderne de supraveghere a locuințelor și spațiilor comune, precum și beneficiul instalării unor sisteme electronice de alarmare.

Abordarea acestui tip de criminalitate reprezintă o constantă a intervenţiilor preventive întreprinse de poliţiștii din județul Alba, în cadrul fiecărui demers promovându-se informaţiile destinate reducerii gradului de vulnerabilitate, transmite IPJ Alba.

Conceptul creativ al iniţiativei din acest an constă în folosirea, prin intermediul unor ochelari, a unei tehnologii de actualitate, care expune beneficiarii la o experiență cât mai reală, astfel încât utilizatorul poate să asiste la o secvență de furt dintr-o locuință.

Astfel, cetăţenii se pot transpune în martori la un furt din locuinţă, având ocazia să înţeleagă modul de acţiune al infractorilor. Aceste interacţiuni sunt completate de discuţii cu poliţiştii specializaţi în prevenirea criminalităţii, care transmit recomandări adecvate pentru contracararea activităţii hoţilor. 

Campania dispune și de spoturi audio și video tematice, care vor fi difuzate către grupurile țintă dar și de materiale informative.

 

YouTube video

În egală măsură, polițiștii promovează importanța utilizării unor mijloace moderne de supraveghere a locuințelor și spațiilor comune precum și beneficiul instalării unor sisteme electronice de alarmare.

Tema este abordată inclusiv cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, care sunt încurajați să facă investiții utile siguranței întregii comunități pe care o reprezintă.

Câteva dintre recomandările transmise de polițiști:

– asigurați-vă că ați încuiat ușa, chiar și când sunteți în casă;

– montați o încuietoare de calitate;

– montați  un sistem de alarmă;

– nu transmiteți informații personale pe rețelele de socializare;

Campania Poliției Române intitulată „Hoții îți invadează intimitatea” are ca principal obiectiv promovarea măsurilor de protejare a locuinței. Aceasta se desfășoară, până la sfârșitul lunii februarie 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax