Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: ISU Alba continuă misiunea de sprijin oferit refugiaților. Tabără mobilă pentru 201 persoane, în județul Maramureș

Publicat

ISU Alba continuă misiunile, alături de structurile similare din țară, pentru sprijin acordat refugiaților ucraineni. O tabără mobilă cu șase pompieri din Alba a plecat, noaptea trecută, spre Maramureș.

”Pe parcursul nopții trecute, tabăra mobilă aparținând ISU Alba, deservită de 6 pompieri militari, a început deplasarea spre județul Maramureș, unde va fi operaționalizată la nevoie.


Completul poate asigura condiții de cazare și hrănire pentru 201 persoane, tabăra fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare și de iluminat, saci de dormit, europubele și plase pentru asigurarea/ dirijarea circuitului persoanelor, precum și o bucătărie rulantă.

Reamintim ca alți 5 pompieri ai ISU Alba se află de 5 zile în proximitatea Vămii Siret din județul Suceava pentru acordarea de sprijin cetățenilor ucrainieni ajunși în țara noastră”, transmite ISU Alba.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax