Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Jandarmeria Română sărbătoreşte în 3 aprilie 165 de ani de la înfiinţare. Turneu de fotbal şi alte activităţi organizate la Alba Iulia

YouTube video

Publicat

jandarmiÎn acest an, pe 3 aprilie, se împlinesc 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Înfiinţată prin ofis domnesc în 3 aprilie 1850 de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica, Jandarmeria Română a devenit o instituţie care şi-a asumat rolul de garant al siguranţei cetăţeanului, al drepturilor şi libertăţilor sale fundamentale.
Pentru marcarea celor 165 de ani de existenţă a Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba a planificat o serie de activităţi sportive şi educative.
 Conform calendarului activităţilor dedicate sărbătoririi, pe data de 3 aprilie, a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, joi la o bază sportivă din Alba Iulia va avea loc un turneu de fotbal cu participare interinstituţională.
Participă 8 echipe, astfel:
Instituţia Prefectului – Judeţul ALBA
Consiliul Judeţean Alba
Jandarmeria Alba
I.P.J. Alba
I.S.U. Alba
Colegiul militar liceal “ Mihai Viteazu ” Alba Iulia
Poliţia Locală a Municipiului Alba Iulia
Penitenciarul Aiud
Mai jos puteţi vedea un spot audio un realizat de Jandarmeria Alba, pentru promovarea activităţilor care vor avea loc în municipiu pe data de 3 aprilie.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax