Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Parteneriat între CSM Alba-Blaj și compania JIDVEI pentru Final Four-ul Ligii Campionilor la volei

Publicat

YouTube video

CSM Volei Alba-Blaj şi compania Jidvei au semnat miercuri un parteneriat de colaborare pentru organizarea Final Four-ul Ligii Campionilor, în perioada 5-6 mai, la București. Echipa din Blaj este singura reprezentantă a României la cea mai importantă competiție europeană de volei feminin. 

Volei Alba-Blaj va întâlni formaţia turcă Galatasaray Istanbul în semifinalele turneului Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin, pe care gruparea ardeleană îl va organiza la Bucureşti. Cealaltă semifinală va opune echipele VakifBank Istanbul, deţinătoarea trofeului, şi Imoco Volley Conegliano.

Pentru organizarea acestui eveniment de top în lumea sportului, compania Jidvei a devenit sponsor principal și va susține Final Four-ul Ligii Campionilor cu suma de 50.000 de euro. Oragnizarea acestui turenu va costa în jur de 300.000 de euro.

La conferința de semnare a protocolului de colaborare au participat reprezentanți ai CSM Volei Alba Blaj, Primăriei Blaj și companiei Jidvei.

Președintele Clubului, Sergiu Ștefănescu, a vorbit despre parcursul echipei de la înființare, dar și despre parteneriatul pe care l-au avut încă de la început cu Jidvei.

„Pe tot parcursul acestui scurt istoric al clubului nostru, compania Jidvei a fost un susținător apropiat, alături de partenerii publici, iar în toți acești ani, începând cu 2011, sigla Jidvei s-a aflat pe tricourile noastre. Astfel, cel mai mare producător de vinuri din România, împreună cu cea mai bună echipă din voleiul feminin, în ultimii 10 ani, au făcut, din punct de vedere sportiv, ca o generație să aibă cele mai importante rezultate în Liga Campionilor. Pe plan intern suntem câștigătorii a trei ediții a Campionatului României, în acest an suntem medaliați cu argint”, spune președintele CSM Volei Alba-Blaj, Sergiu Ștefănescu.

Ceea ce a realizat CSM Alba Blaj este o performanță de „răsunet european”, este opinia primarului municipiului Blaj, Gheorghe Rotar.

„Am început parcursul european în urmă cu patru ani, cu pași timizi, de începător și, de la an la an, am adăugat câte o piatră la temelia unei performanțe, fără să folosesc cuvinte mari, de răsunet european”, a declarat primarul Gheorghe Rotar.

Acesta povestește cum, în urmă cu 7 ani, când a fost înființat clubul, a primit o mână de ajutor de la Claudiu Necșulescu, președintele companiei Jidvei. I-a mulțumit pentru faptul că în toți acești ani a fost sponsorul clubului.

„Motivul pentru care am apelat și acum la Jidvei a fost în primul rând pentru că ne-au fost alături în tot acest timp, dar și pentru că am ținut ca sponsorul principal să fie o companie din zona noastră, pentru că împreună am realizat aceste lucruri și mai mult decât atât, este o companie cu capital românesc. Modul în care vom organiza acest turneu depinde foarte mult și de acordarea altor turnee în România și să știți că toată atenția este spre organizarea Final Four-ului”, a mai spus Rotar.

De la eveniment nu putea lipsi sponsorul principal al echipei și al semifinalei Ligii Campionilor, compania Jidvei, reprezentată de președintele acesteia, Claudiu Necșulescu.

„Cred că va fi un eveniment care va avea reverberaţie de-a lungul timpului în dezvoltarea acestei discipline sportive. Este plăcut că se întâmpă într-un an important pentru nația română, la 100 de ani uite că reușim să aducem această finală în România. Îi felicit pe cei care organizează, eu sigur am fost un confort pentru ei, pentru că au știut că au la mine ușa deschisă. Parteneriatul se leagă între niște valori și principii corecte. Este chiar o mare bucurie pentru mine. Sper să fie și provocarea echipei de volei, să rămână cât mai mult timp în fruntea clasamentului național și, sigur, să încercăm să creăm cât mai multe bucurii prin participăriile la competițiile europene și mondiale”, a declarat Claudiu Necșulescu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax