Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Kaufland a montat garduri pentru nevaccinați, într-un oraș din România. Acces restricționat spre magazinele neesențiale

Publicat

Situație neobișnuită în interiorul unui supermarket din Râmnicu Sărat, județul Buzău.

Pentru aplicarea restricțiilor de acces în magazinele neesențiale, reprezentanții supermarketului Kaufland au montat un gard în interior, pentru a delimita spaţiile de acces ale persoanelor care au sau nu certificat verde. 

Astfel, clienții care vor să ajungă la magazinele din galeria comercială a supermarketului vor trebui să prezinte obligatoriu certificat verde.

Un client nemulţumit a surprins pe o filmare gardul metalic înalt de aproape doi metri, amplasat în interiorul supermarketului, menit să impeidice accesul către magazinele considerate neesenţiale.

Filmulețul a fost postat pe o rețea de socializare, unde comentariile nu au întârziat.

„Virușii nu trec prin gard”, a scris un cetățean.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

sursa: Facebook (Olteanu Dan)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Zoro

    luni, 22.11.2021 at 11:56

    Le dorim faliment usor!

  2. Petru

    luni, 22.11.2021 at 14:51

    Probabil că cei din conducerea kaufland se consideră animale,motiv pentru care și-au balizat drumul cu gard.În loc să atragă clienții ei fac taman pe dos și la calitatea produselor expuse au toate șansele să se apropie de faliment.Baftă la.vânzări și apropo ,în România nu se mai folosesc garduri la animale ci un sistem electrificat dar voi nu știți asta sau poate că factura la curent e prea mare !!!

  3. Eu

    luni, 22.11.2021 at 15:49

    Vreau si eu sa inteleg: astia isi taie singuri craca de sub picioare? Daca statul a zis ca in supermarket, accesul nu e restrictionat, ei si-l restrictioneaza singuri? Nu-i nimic, sunt altii mai mici care abia asteapta sa cumperi de la ei. Oricum, in ultimul timp, Kauflandul a sarit rau calul cu preturile. Cred ca a devenit cel mai scump supermarket. Te salut din mers. Si asa nu imi place acolo.

  4. Cătălin

    luni, 22.11.2021 at 16:21

    Acest gard despărțitor este montat de câteva zile și la Kaufland Colentina de lângă piața Obor,în București

  5. Rusinea

    luni, 22.11.2021 at 16:43

    Atenti cind intrati la Kauflandul din Sebes, nu va uitati catre firmele austriece care polueaza de nu mai vezi cerul, ca iti piere cheful sa mai intri, dar sa mai votezi!

  6. Potecutza

    marți, 23.11.2021 at 09:57

    Apropos de K Sebes, atentie la intrare ca au o poteca atit de ingusta si curba incat daca intra si un camion cu marfa, ai aranjat-o ! Ori morga, ori tinichigiu !

  7. Simi

    miercuri, 24.11.2021 at 15:57

    Nu mai mergeț dragi mei cumpărați de_la magazinele Românești ca au supt destul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax