Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VIDEO: Kaufland construiește un nou hipermarket la Alba Iulia, pe un teren de 22.000 de metri pătrați. Lucrările au început

Publicat

La Alba Iulia au început lucrările de amenajare a terenului pe care urmează să fie ridicat cel de-al doilea hipermarket Kaufland din municipiu. Acesta va avea o suprafață de circa 6.000 mp și va fi construit pe un teren aflat în cartierul Ampoi II, pe strada Tudor Vladimirescu.

Pe terenul în suprafață de peste 22.000 mp vor fi amenajate accese rutiere și pietonale și o parcare cu peste 270 de locuri, dintre care două pentru mașini electrice.

Accesul auto principal se face din strada Tudor Vladimirescu printr-un punct de acces “intrare-iesire” cu lățimea de 7,15 m și un alt punct de “intrare-ieșire” cu lățimea de 7 m. Accesul camioanelor pentru aprovizionare se va face separat de accesul clienților, din strada Livezii.

Suprafața carosabilă în incinta lotului este de 5.331,65 mp, iar suprafata spațiilor verzi este de 5.110 mp.

Se vor amenaja aproximativ 274 de locuri de parcare (din care 11 parcaje pentru persoane cu dizabilități și 8 parcări pentru mamă și copil) și 2 parcări pentru mașini electrice.

Pentru publicitate se propune amplasarea mai multor panouri, între care un pilon cu prismă strada Tudor Vladimirescu, cu înălțimea de 16 m.

Valoarea investiției a fost estimată inițial la 4.000.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sassu

    vineri, 27.01.2023 at 20:18

    Astea sunt intr-o eroare totală,zic ca e in ampoi 2,cand se face in ampoi 1.
    Apoi cu lucrariile,acele lucrari au inceput acum 7 saptamani nu acuma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax