Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Klaus Iohannis, baie de mulțime fără incidente la Alba Iulia. A fost înconjurat de liderii PNL Alba

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a participat vineri la Centenarul Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul”, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din România.

După eveniment, Iohannis a făcut un tur complet al zonei din fața clădirii, pentru o baie de mulțime. A strâns mâini, a zâmbit și a răspuns la glume. Deși se află în campanie, au lipsit huiduielile sau incidentele. 

A fost însoțit de liberalii din Alba, printre care fostul primar Mircea Hava, în prezent europarlamentar, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, deputații de Alba Florin Roman și Sorin Bumb, viceprimarul din Alba Iulia Voicu Paul și mulți alți reprezentanți ai PNL, unii dintre ei împrăștiați prin mulțime.

Deși se află în campania electorală, din programul președintelui au lipsit declarațiile. În condițiile în care jurnaliștii așteptau ocazia să îi pună întrebări, Iohannis s-a salutat cu liderii locali și s-a urcat în mașina care îl aștepta în apropiere, apoi a plecat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax