Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Klaus Iohannis: ”Peste o săptămână expiră starea de urgență, dar epidemia NU s-a terminat. Mare, mare grijă, dragi români”

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Târgu Mureș, că și epidemia de coronavirus nu s-a terminat și le-a cerut românilor să nu se relaxeze după 15 mai, când se va ridica starea de urgență. ”Este doar un termen administrativ, nu înseamnă că epidemia s-a terminat” a spus președintele. 

Acesta le-a cerut românilor să fie responsabili și să respecte în continuare regulile transmise de autorități.

”Epidemia este între noi. Avem și azi 320 de cazuri noi și vreau să atrag atenția că peste o săptămână expiră starea de urgență, dar asta nu înseamnă că epidemia s-a terminat. Epidemia este printre noi. Trebuie să avem grijă ca atunci când ne vom putea mișca puțin mai liber să nu avem o explozie de cazuri. Trebuie să avem grijă mai multă de noi și de cei din jur. 15 mai e doar un termen administrativ. Din păcate, epidemia nu se arată în retragere. Mare, mare grijă, dragi români, ca să nu dăm cu piciorul la tot ce am realizat în ultimele două săptămâni cu mari sacrificii” a spus Iohannis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax