Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO La Alba Iulia a început Campionatul de Arc istoric. Cei mai buni arcași din 13 țări își arată măiestria în șanțurile Cetății

Publicat

Campionatul de Arc istoric a început sâmbătă dimineața la Alba Iulia. Aproximativ 140 de concurenți din 13 țări se vor întrece pe un traseu amenajat pe laturile de Sud și Sud-Est, în șanțurile Cetății Alba Carolina. 

Pe traseul în aer liber au fost amplasate din loc în loc ține. Echipele merg de la o țintă la alta, adunând puncte. 

În acest weekend (5-6 august) vor avea loc etapele de calificări, luni (7 august) se vor desfășura semifinalele, iar marți (8 august) finalele.

Traseul de concurs este deschis pentru locuitorii din Alba Iulia sau turiștii care vor să vadă arcașii, însă aceștia vor trebui să urmeze indicațiile organizatorilor.

„La proba sportivă Arc istoric avem aproximativ 140 de concurenți, din 13 țări. Acești sportivi sunt împărțiți în două grupe mari. În momentul actual se desfășoară concursul pe două terenuri, pe un teren pe care sunt amplasate ținte tehnice și ținte istorice.

Celălalt teren pe care se desfășoară concursul este cel de la Poarta a III-a, unde se trage la fețe de ținte”, a declarat Arpad Ladanyi, organizatorul competiției și coordonatorul sportiv al Secției de tir cu arcul a CSM Unirea Alba Iulia.

La competiție participă arcași din mai multe țări, între care SUA, Coreea de Sud, Hong Kong, Germania, Cipru, Polonia, Republica Moldova, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria și România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax