Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: La Cugir au fost aprinse luminile festive de Crăciun. Eveniment online organizat de primărie

Publicat

Evenimentul de aprindere a luminilor din bradul de Crăciun și a iluminatului festiv la Cugir s-a desfășurat luni după-amiaza, fără public și a fost transmis online.

La începutul evenimentului, Fanfara Transilvania a interpretat colinde.

”Din cauza riscului de transmitere a coronavirusului, comunitatea locală nu se va putea reuni fizic sub bradul împodobit, așa cum obișnuiește să o facă în fiecare an. Totuși, conducerea administrației locale dorește să păstreze tradiția și să numere împreună cu localnicii secundele până la aprinderea luminilor care împodobesc bradul și orașul”, a transmis primăria.

Un grup de tineri, reprezentanți ai școlilor din localitate, au fost prezenți online și au numărat, alături de edilul localitătii, prezent fizic la brad, secundele până la pornirea iluminatului festiv.

„Va trebui să găsească comunitatea locală unită și determinată să depășească această perioadă dificilă. Nu putem să fim fizic împreună la debutul sărbătorilor de iarnă, dar, prin responsabilitatea noastră, dovedim că suntem uniți în grija pe care ne-o purtam unii altora. Sărbătorile să vă găsească sănătoși, în confortul și căldura propriilor familii, cu sufletele pline de încredere că totul va fi bine. Doresc să transmit un călduros „La mulți ani” tuturor celor care poartă numele Sfântului Andrei și tuturor românilor din țară și străinătate care se pregătesc să sărbătorească Ziua Națională a României. Chiar dacă vom celebra 102 ani de la Marea Unire fără fastul cu care suntem obișnuiți, îmi exprim speranța că vom reuși să ne conectăm la adevăratele valori naționale și umane”, a declarat primarul Adrian Teban.

sursă: Facebook (Orașul Cugir)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax