Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: La mulţi ani, Marius Moga! Albaiulienii l-au felicitat pe compozitorul din Cealaltă Capitală, de ziua lui

Publicat

YouTube video

echipa video la multi ani marius moga 2014 Marius Moga a împlinit 33 de ani pe 30 decembrie şi şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o petrecere organizată într-un club din Bucureşti. Un grup de tineri din Alba Iulia nu au uitat însă această dată şi au adunat într-un film mesaje de felicitare, un cadou pentru tânărul compozitor şi artist originar din Cealaltă Capitală.

“Visele de azi să devină realitate, speranţele de mâine, împliniri. Gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu. La mulţi ani!”

“Bucură-te de fiecare clipă şi aminteşte-ţi că astăzi este cea mai specială zi din viaţa ta.”

“La mulţi ani! Alba Iulia te iubeşte. Toate cele bune”.

“Primeşte această zi specială ca pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă. O poveste tot mai frumoasă, cu fiecare an ce vine. La mulţi ani!” sunt câteva dintre mesajele tinerilor.

„Numele lui a devenit o marcă. Nu există proiect în care să se implice și care să nu aibă un succes răsunător. Cântăreți din cele mai diverse genuri sunt înnebuniți să colaboreze cu el, măcar și pentru o singură piesă. Nu putem vorbi despre un nume de succes din muzica de astăzi cu care el să nu fi avut vreo legătură. Pe cea mai bună parte a lor, chiar el le-a lansat. Astăzi, pe lângă toate mai are și propria lui formație. Marius Moga!”, este prezentarea compozitorului în top 100 „Mari români”.

YouTube video

Citeşte şi MESAJE DE ANUL NOU 2015: SUTE de URĂRI de ANUL NOU pentru cei dragi. SMS cu FELICITĂRI pentru 2015. MESAJE frumoase de REVELION

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax