Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: La un pas de ACCIDENT. Cu TIR-ul pe contrasens, pe DN1, între Alba Iulia şi Cluj. Manevră riscantă, în apropierea unui sens giratoriu

Publicat

tir contrasensUn incident petrecut pe DN1, în zona Decea, între Alba Iulia şi Cluj, a fost surprins în imagini de participanţi la trafic care au avut norocul să scape „la limită” de o situaţie ce putea avea urmări grave.

Circulau regulamentar în momentul în care au avut surpriza să vadă cum un TIR intră pe contrasens, exact în faţa lor. Cele două autovehicule au reuşit să frâneze la timp, evitând astfel un accident.

Totuşi, au criticat manevra periculoasă făcută de şoferul TIR-ului care, cel mai probabil, nu a observat la timp autovehiculele ce circulau în coloană, în faţa sa, cu viteză mai redusă, în apropierea giratoriului de lângă localitatea Decea.

Imaginile au fost postate pe Trafictube.ro.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Florin

    luni, 10.10.2016 at 16:46

    Nu stiu daca soferul acelui TIR avea de gand sa depaseasca coloana de masini, avand in vedere ca imediat urma sensul giratoriu. Ma gandesc ca nu era atat de dus, totusi!
    Cred mai degraba ca nu a observat la timp coloana de masini din fata si era cat pe ce sa loveasca autoturismul gri, evitand acest lucru prin ceea ce se vede in filmare.
    Insa dupa filmari ca acestea, sunt din ce in ce mai convins sa imi achizitionez o camera de bord!
    Se intampla prea multe lucruri grave in trafic si asta numai in Alba Iulia!

    • george

      marți, 11.10.2016 at 00:40

      nu toti ce au la numarul de inmatriculare AB-xx-xxx sunt din Alba-Iulia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax