Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: “La Voiture Noire”, cea mai scumpă maşină din istorie, prezentată la Salonul Auto Geneva. Cu cât a fost vândută

Publicat

YouTube video

“La Voiture Noire”, cea mai scumpă maşină din istorie, a fost vândută cu 16,7 milioane de euro. Este vorba despre un model unicat produs de Bugatti, cumpărat de un cumpărător care a dorit să rămână anonim. Maşina a fost prezentată la Salonul Auto de la Geneva.

Coupe-ul cu finsaje perfecte are transmisie automată, cu şapte trepte şi ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 2,4 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 400 de kilometri pe oră. Fiecare componentă a autoturismului a fost produsă manual, iar cea mai scumpă maşină din istorie este construită integral din fibră de carbon. Bugatti „La Voiture Noire” este un model aniversar.

bugatti-la-voiture-noire

Stephan Winkelmann, preşedintele Bugatti: „La Voiture Noire” reprezintă mai mult decât aniversarea de 110 ani şi mai mult decât interpretarea modernă a Bugatti Atlantic. Bugatti „La Voiture Noire” este o frumuseţe în sine, o maşină pe care am iubit-o de la prima vedere şi căreia i-am spus ultimul mare turism.

La Salonul Auto de la Geneva au fost prezentate şi alte modele interesante din industrie: Lamborghini a venit cu noul Huracan EVO Spyder, o maşină decapotabilă, McLaren a prezentat supermaşina Speedtail care costă 2,3 milioane de dolari, iar Aston Martin cu SUV-ul Lagonda All-Terrain, complet electric, care va intra în producţie de serie în 2022.

sursă: digi24.ro

surse foto: europe.autonews.com, cnet.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax