Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(VIDEO) Liberalii din Alba susțin că noul viceprimar PP-DD este membru PNL. Șerdean: „Nu comentez!”

Publicat

YouTube video

„Mă bucur că tot un liberal a reușit să rămână la Primărie”. Acestea au fost cuvintele lui Florin Roman despre noul viceprimar al municipiului Alba Iulia, Dorin Șerdean (PP-DD), ales prin votul consilierilor locali, marți, după revocarea din funcție a liberalului Simone Albani. Potrivit lui Florin Roman, Dorin Șerdean are adeziune la PNL și este, deci, coleg de partid cu liberalii. Întrebat despre acest lucru, Dorin Șerdean a declarat că „nu comentează”.

În conferința de presă organizată miercuri la sediul PNL Alba, în contextul revocării din funcția de viceprimar a liberalului Simone Albani, Florin Roman a dezvăluit faptul că Dorin Șerdean, noul viceprimar al municipiului, membru PP-DD și candidatul acestui partid la Primăria Alba Iulia la alegerile locale din 10 iunie 2012, este, totodată membru PNL cu adeziune și fără demisie. „Avem încă tot un liberal în funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia. Domnul Dorin Șerdean este colegul nostru, are adeziune la PNL. Nu știu dacă și-a schimbat sau nu opțiunea, însă atâta vreme cât are adeziune la PNL mă gândesc că a venit aici pentru că îndrăgește doctrina PNL. Este membru confirmat, fără demisie, al PNL. Se pare că vom avea o continuare a politicilor liberale la nivelul Primăriei municipiului Alba Iulia. Aș mai vrea să scot în evidență faptul că, așa cum cei de la PP-DD au încheiat un protocol cu PDL, nu s-au dat la o parte să încheie un protocol și cu PNL și cu PSD, deci ei au semnat protocoale <fără număr, fără număr>”, a precizat Florin Roman.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. carcotasul

    miercuri, 25.07.2012 at 15:57

    Si nu cumva statutul partidului prevede ca daca un membru nu plateste o vreme cotizatia, inceteaza sa mai fie membru? Sau plateste? Sau partidul nu are statut?

  2. Amalia

    miercuri, 25.07.2012 at 19:58

    Dl. Roman , din cate stiu eu in momentul in care un membru al unui partid se inscrie intr-un alt partid , in acel moment ii inceteaza calitatea de membru in vechiul partid , asadar atunci cand Dorin Serdean s-a inscris in PPDD , automat i-a incetat calitatea de membru PNL. Mai citeste domnule legea partidelor politice si mai lasa comentariile rautacioase!!! Cat despre calitatea dumitale de vice al CJ Alba , sper sa inceteze cat de curand… nu meriti aceasta functie – te ocupi doar de barfe si intrigi! Daca a fost intradevar membru PNL , nu ma mir ca Dorin Serdean v-a lasat „cu ochii in soare” – asa si meritati! V-am crezut un partid serios , o alternativa la PDL , dar cel putin organizatia Alba lasa de dorit – nu aveti nicio strategie clara si „latrati” de fiecare data cand vi se iveste ocazia! V-am votat , dar ma dezamagiti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax