Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | Liberalii din Alba: „Teodor Atanasiu nu va fi numit în funcția de ministru al Transporturilor”

Publicat

YouTube video

Zvonurile lansate în presă de unele surse din interiorul PNL, potrivit cărora senatorul de Alba Teodor Atanasiu ar fi unul dintre cei propuși să ocupe funcția de ministru al Transporturilor, au fost infirmate de liberalii din Alba. Aceștia susțin că nicio informație de acest gen nu a sosit la Alba Iulia, ceea ce înseamnă, mai mult ca sigur, că președintele PNL Alba nu îl va înlocui pe Ovidiu Silaghi, retras din funcție după ce DNA a cerut începerea urmăririi penale pentru trafic de influență.

„Domnul Atanasiu nu va fi numit în funcția de ministru al Transporturilor pentru că nu a primit o asemenea ofertă. Am văzut anumite lucruri apărute dar eu am avut o discuție persoanlă cu dânsul și nu mi-a spus că i s-a oferit acest Minister al Transporturilor. Nu a venit nimic oficial!”, a declarat Gabriel Pleșa.

YouTube video

Declarația a fost întărită și de purtătorul de cuvânt al PNL Alba, Adrian Simion, care a precizat că deocamdată nu există nicio informație în acest sens, ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că nu se va întâmpla.

„Date fiind ultimele lucruri apărute, renunțarea lui Ovidiu Silaghi la funcție, se va strânge probabil un birou politic la sfârșitul acestei săptămâni și se va discuta. Oricum, cel mai probabil nu va primi această funcție că sigur am fi auzit dacă era ceva, cel puțin noi, cei din Alba”, a adăugat Gabriel Pleșa.

YouTube video

Citiți și:

SURSE: Liberalul Teodor Atanasiu, una dintre propunerile pentru funcția de ministru al Transporturilor

Reamintim că deputatul PNL Ovidiu Silaghi și-a retras candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor luni, după ce DNA a cerut începerea urmăririi penale împotriva sa, pentru trafic de influență. Procurorii DNA îl acuză pe Silaghi că ar fi luat mită 200.000 de euro de la afaceristul Nelu Iordache (arestat deja în alt dosar) pentru a nu-i rezilia contractele aflate în curs. Ovidiu Silaghi fusese propus de PNL pentru funcția de ministru al Transporturilor, după ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat în prima instanță la cinci ani de închisoare.

În urma acestei decizii, surse din interiorul PNL ar fi lansat zvonuri potrivit cărora cel care va ocupa funcția de ministru al transporturilor ar fi Teodor Atanasiu din Alba, Marius Nicoară din Cluj sau Cristian Buican din Vâlcea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax