Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: USL Alba şi-a prezentat planurile de luptă în prima zi de campanie electorală: „Suntem pe val şi vom câştiga aceste alegeri”

Publicat

YouTube video

„Nu promitem decât ceea ce putem să facem!”, au declarat liderii USL Alba, vineri, o conferinţă de presă, în care şi-au prezentat planurile de campanie. Totodată, aceştia au instalat în sediul PNL un ceas, prin care îşi propun să monitorizeze numărătoarea inversă până la alegeri.

Optimişti că vor câştiga toate colegiile din judeţ, liderii USL Alba au vorbit despre planurile, echipa şi ţelurile lor, în această campanie şi după alegeri.

„Începând de astăzi, vom cronometra timpul până la care vom putea da uitării fosta putere, până la care, prin vot popular, alegeri libere şi democratice, românii pot să îşi aleagă o nouă majoritate parlamentară, până la care să se instaleze un guvern stabil, pe 4 ani, care va avea misiunea schimbării României în bine. Suntem o echipă dorită de majoritatea românilor şi tocmai din acest motiv vă spunem că ne-am propus să câştigăm toate colegiile din judeţul Alba”.

Înainte de conferinţa de presă, în sală a fost atârnat un ceas de perete cu inscripţia „Au mai rămas 30 de zile până când vom schimba România în bine”. „Prin ceasul acesta, numărăm zilele, orele, minutele, secundele până când românii îşi vor recâştiga ţara. Cronometrul funcţionează, suntem pe fază, suntem pe val şi vom câştiga aceste alegeri”, au mai adăugat liderii USL.

Vedeţi în video declaraţiile complete ale lui Teodor Atanasiu.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. PONTA

    sâmbătă, 10.11.2012 at 08:29

    ha,ha ha ba da voi santeti prosti rau!!!!!!

  2. florin

    sâmbătă, 10.11.2012 at 18:01

    Cei care au distrus USL-ul in Alba au curajul sa vorbeasca despre USL ? Pai pactul si colaborarea cu PD-L unde e ? Chiar ne luati de prosti ???

  3. Ovidiu

    duminică, 11.11.2012 at 11:05

    Cel putin avem o tara libera si democrata.

  4. Pilu

    luni, 12.11.2012 at 13:40

    Valul pe care credeti ca sunteti este doar o imaginatie, un vis care o sa devina cosmar, daca nu ati pus ceasul sa sune cand v-ati desemnat candidatii. Chiar credeti ca ,,romanii isi vor recastiga tara ” alegand traseisti politici ?….si nu numai politici. Oricum ceasul vostru Pobeta se va opri in 9 decembrie cand valul din cosmar se va izbi de ,,stancile cu stampile”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax