Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, nu este de acord cu referendum și alegeri europarlamentare în aceeași zi

Publicat

YouTube video

Liderul organizației județene a ALDE, Ioan Lazăr, spune că este de acord cu organizarea referendumului, dar nu deodată cu alegerile europarlamentare. Asta l-ar ajuta mai degrabă pe Iohannis și PNL, consideră Lazăr, care mai adaugă că liberalii sunt în cădere liberă în sondaje.

”ALDE nu are nici o problemă cu organizarea unui referendum pentru justiție. Suntem de acord să se efectueze acel referendum, dar considerăm că nu este normal ca să fie organizat odată cu alegerile europarlamentare.

Alegerile europarlamentare sunt alegeri foarte importante și ar trebui să fie lăsate să se desfășoare, mă rog, libere, alegeri libere, democrate” a spus Lazăr.

Acesta consideră că organizarea în paralel a celor două scrutinuri l-ar ajuta pe Iohannis, aflat, alături de PNL, în cădere în sondaje. Ion Lazăr a mai remarcat că nu există întrebarea pentru referendum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax